Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a putut să găsească un muncitor român în timp ce renova o casă. Valoarea se ridică la sute de mii de euro

Ce a putut să găsească un muncitor român în timp ce renova o casă. Valoarea se ridică la sute de mii de euro

Un muncitor român a făcut o descoperire uimitoare în timp ce renova un apartament din Germania. Valoare acesteia este de sute de mii de euro.

Ce a putut să găsească un muncitor român în timp ce renova o casă. Valoarea se ridică la sute de mii de euro
Sursa foto: Gettyimages | The Good Brigade
de Ioana Mircea    |    15 Apr 2023   •   15:34

Un român care lucra la renovarea unui apartament din Heidelberg, Germania, a găsit o comoară ascunsă în ventilația locuinței. Este vorba despre mai multe lingouri și monede de aur. Valoarea acesteia se ridică la 135.000 de euro. Muncitorul a decis să anunțe imediat poliția.

Polițiștii au făcut cercetări timp de câteva zile până au aflat cui îi aparținea, de fapt, acel aur ascuns. Se pare că proprietarul comorii este un bătrân de 90 de ani, internat în azil, care și uitase de comoară după ce o ascunsese acolo cu mulți ani înainte.

Citește și: Câți bani dau românii pe o mașină second-hand în comparație cu alte țări din Europa

Potrivit poliției, proprietarul aurului nu poate să dea declarații, la cei 90 de ani ai săi: "Tutorele său legal nu vede nicio șansă din cauza vârstei sale înaintate", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției. "Aurul îi aparține și îl va primi înapoi. Tutorele legal îl va lua în custodie pentru el", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției. El a adăugat că va trebui să se analizeze din punct de vedere juridic dacă românul va primi o recompensă, potrivit rp-online.de.

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close