Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a pățit un fost șef de Poliție, după ce a scris pe Facebook că se distrează în vacanță la mare

Ce a pățit un fost șef de Poliție, după ce a scris pe Facebook că se distrează în vacanță la mare

Ce a pățit un fost șef de Poliție, după ce a scris pe Facebook că se distrează în vacanță la mare
Sursa foto: Foto: facebook.com/Politia Romana
08 Aug 2017   •   16:39

Plecat în vacanță cu familia, fostul șef al Poliției Beiuș s-a trezit cu locuința spartă după ce a anunțat pe Facebook că se afla la mare cu familia și nepoții.

"Distracție totală cu nepoțeii la mare!", a scris comisarul șef Sorin Magda, fostul șef al Politiei Beiuș. El a postat și o fotografie cu el și cu nepoții pe malul mprii. Postarea a adunat peste 800 de aprecieri, dar și zeci de comentarii, scrie stirilekanald.ro.

Luni dimineata, Poliția a fost sesizata cu privire la faptul că locuința politistului, din cartierul Petrileni, a fost spartă. La fața locului s-au deplasat politisti si criminalisti, stabilindu-se ca hotii au intrat în casa în cursul noptii de duminica spre luni.

Comisarul şef Sorin Magda a condus Poliţia Ştei până în luna septembrie a anului trecut, când a fost numit atât la şefia Poliţiei Municipiului Beiuş, cât şi la comandă Secţiei Poliţiei Rurale Beiuş. Din primăvara acestui an s-a pensionat. 
 

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close