Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a prevestit părintele Arsenie Boca despre București

Ce a prevestit părintele Arsenie Boca despre București

Ce a prevestit părintele Arsenie Boca despre București
de S.T.    |    29 Ian 2019   •   23:30

Părintele Arsenie Boca a prorocit moartea violentă a soților Ceaușescu în ziua de Crăciun. Tot atunci a spus că el va muri cu trei săptămâni înainte de acest eveniment. Și așa a fost.

Printre profețiile sale se numără și viziunile despre București.

Preotesele Lucreţia Urea şi Paraschiva Anghel au povestit că au fost martore la o discuţie dintre Arsenie Boca şi o femeie din București, care îl vizitase.

Odată venise o doamnă de la Bucureşti şi Părintele i-a spus că pe Bucureşti s-a "ouat" de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va "oua" a treia oara Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului deoarece acolo forfotesc păcatele.

„Ne povestea că "România va fi Grădina Maicii Domnului, Bucureştiul [reconstruit] va fi noul Ierusalim. Şi care vor rămânea, aleşii lui Dumnezeu, că numai aceia vor rămânea, vor fi într-o fericire nemaipomenit de mare. Dar numai Dumnezeu ştie care vor fi aleşii". Apoi mi-a spus de băiatul cel mare, care nu aude, că atunci când va fi Bucureştiul Noul Ierusalim, o să fie un om mare, că noi ca părinţi nu suntem vrednici să ştim unde va fi el”, potrivit mărturiei Letiţiei Suciu din Dumbrăveni.

×
Subiecte în articol: Arsenie Boca
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close