Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a visat Lidia, înainte de a se arunca de pe catedrala din Londra. Mama româncei rupe tăcerea despre ultimele zile ale fiicei ei

Ce a visat Lidia, înainte de a se arunca de pe catedrala din Londra. Mama româncei rupe tăcerea despre ultimele zile ale fiicei ei

Ce a visat Lidia, înainte de a se arunca de pe catedrala din Londra. Mama româncei rupe tăcerea despre ultimele zile ale fiicei ei
20 Oct 2017   •   10:08

Mama Lidiei Drăgescu, românca din Iași care s-a aruncat de pe catedrala St. Paul din Londra, a vorbit în presa britanică despre moartea fulgerătoare a fiicei ei.

Potrivit acesteia, Lidia ar fi visat, cu două zile înainte de tragedie, că a „zburat în brațele lui Dumnezeu” și că îngerii i-au dat maci și au dus-o în Rai.

”A vrut să vadă cum este pe lumea cealaltă. Credea că totul de pe lumea asta este o mizerie. A ales catedrala pentru că trebuia să zboare în mâinile lui Dumnezeu”, a declarat Isabela Drăgescu, pentru Daily Mail.

”Lidia era fascinată de frumusețea catedralei și îmi spunea în fiecare zi că această lume este urâtă. Stăm între patru pereți. Mi-a spus că nu mai găsea frumusețea vieții, nu adevărata frumusețe”, a mai spus mama tinerei.

Lidia Drăgescu, o studentă eminentă de 23 de ani, s-a sinucis pe data de 11 octombrie. Tânăra, originară din Iași a lăsat două bilete de adio, primul dintre acestea către mama sa.
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close