Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce face un profesor din București pentru a-și cunoaște bine elevii: „Lucrez într-o școală de stat. Am 32 de copii în clasă. Mi-am dat seama că...”

Ce face un profesor din București pentru a-și cunoaște bine elevii: „Lucrez într-o școală de stat. Am 32 de copii în clasă. Mi-am dat seama că...”

Ce face un profesor din București pentru a-și cunoaște bine elevii: „Lucrez într-o școală de stat. Am 32 de copii în clasă. Mi-am dat seama că...”
Sursa foto: Foto: facebook.com/cristi.zamfir
de S.T.    |    13 Sep 2017   •   13:55

Un profesor din București știe că un joc este cel mai potrivit pentru a aduce zâmbetul pe fața unui copil.

Jocul Cups îi atrage pe copii. Aceștia își dezvoltă îndemânarea și imaginația, inventând noi moduri de a se juca.

„Lucrez într-o școală de stat. Am 32 de copii în clasă... Mi-am dat seama că unii se descurcă excelent la muzică, alții pictează foarte frumos, am copii cu înclinații literare, avem premii obținute la concursurile de matematică, nu mai vorbesc de dans, NICI DE ALTE COMPETIȚII... Cert este că fiecare copil este bun într-o direcție, iar eu ca învățător am datoria să-mi cunosc bine elevii și să le dezvolt la maxim potențialul ori talentul. Ce-ați văzut în clipul prezentat este „simplu”: atenție, coordonare, control, multă îndemânare și URECHE MUZICALĂ! SUCCES!”, a scris învățătorul Cristi Zamfir pe un grup de Facebook.

×
Subiecte în articol: profesor concurs
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close