Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Ce faci, pisi?” Un bărbat a încercat să o agațe pe stradă. Ce a făcut studenta. 45.000 de oameni i-au dat „like”

„Ce faci, pisi?” Un bărbat a încercat să o agațe pe stradă. Ce a făcut studenta. 45.000 de oameni i-au dat „like”

„Ce faci, pisi?” Un bărbat a încercat să o agațe pe stradă. Ce a făcut studenta. 45.000 de oameni i-au dat „like”
Sursa foto: Foto: Instagram
05 Oct 2017   •   14:57

Mult prea multe femei sunt hărțuite pe stradă și în diferite locuri publice și, din păcate, puține sunt cele care știu cum să reacționeze. Există oare o metodă potrivită pentru a gestiona astfel de situații? Este bine să-i ignorăm pe cei care ne hărțuiesc sau să încercăm să le ținem piept? Ei bine, o tânără a inventat o metodă ingenioasă de a face față unor astfel de situații.

Noa Jansma, o studentă de 20 de ani din Amsterdam, își face selfie-uri cu toți bărbații care o abordează pe stradă. Și nu vă gândiți că face acest lucru fără ca protagoniștii imaginilor să știe. Ea le cere permisiunea să le facă poze, iar ei acceptă de bunăvoie, cu zâmbetul pe buze. 

În urmă cu o lună, Jana a deschis un cont de Instagram pe care postează toate imaginile cu bărbații care o hărțuiesc pe stradă. În numai 30 de zile, contul de Instagram a adunat peste 45.000 de admiratori. 

 

#dearcatcallers "hmmmm you wanna kiss?"

A post shared by dearcatcallers (@dearcatcallers) on

×
Subiecte în articol: barbati Instagram
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close