Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a întâmplat în mijlocul unei întâlniri de afaceri. „Ce fustă frumoasă ai pe tine! Ar arăta mai bine pe podeaua dormitorului meu!” Ce i s-a întâmplat femeii după ce a povestit ce a pățit

S-a întâmplat în mijlocul unei întâlniri de afaceri. „Ce fustă frumoasă ai pe tine! Ar arăta mai bine pe podeaua dormitorului meu!” Ce i s-a întâmplat femeii după ce a povestit ce a pățit

o_1bpogiadd5lo1bla14l35ntnep8.jpg
Foto: Pixabay
11 Sep 2017   •   16:04

Hărțuirea sexuală este unul dintre subiectele tabu în multe dintre companiile naționale și internaționale. Și totuși aceste cazuri ar trebui să fie aduse în atenția opiniei publice. Celebra publicație The Guardian dedică un articol amplu acestui subiect și publică mărturiile impresionante ale unor persoane care au trecut printr-o astfel de experiență. 

Vă prezentăm una dintre aceste mărturii:

„Eram la începutul carierei, aveam numai 20 de ani și am organizat o întâlnire de afaceri cu trei colegi - doi manageri și un PR care colabora cu noi in cadrul unui proiect. 

La începutul întâlnirii, PR-ul m-a întrerupt și a spus „Frumoasă fustă, Rachel. Cred că ar arăta mai bine totuși pe podeaua dormitorului meu”. Am rămas pur și simplu fără cuvinte și nu am știut cum să răspund. Eram foarte tânără și nu prea aveam încredere în mine. 

Niciunul dintre șefii mei nu a avut vreo reacție. Ba mai mult, au început să râdă. Am reușit să mă adun cât de cât și am continuat întâlnirea, dar m-am simțit fără putere. Asta este de fapt și ceea ce vor să facă acești agresori: să-ți pierzi încrederea în tine”.

 

×
Subiecte în articol: hartuire sexuala afaceri
Cele mai noi știri
Parteneri
x close