Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce i-a făcut o nevastă unei chelnerițe care flirta cu soțul ei. „Aș vrea să știi că bărbatul...”

Ce i-a făcut o nevastă unei chelnerițe care flirta cu soțul ei. „Aș vrea să știi că bărbatul...”

Ce i-a făcut o nevastă unei chelnerițe care flirta cu soțul ei. „Aș vrea să știi că bărbatul...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Apr 2018   •   21:07

Cuplul, care abia se căsătorise și se afla în luna de miere, venise să ia masa într-un restaurant din orășelul Centerville, în statul american Ohio.

La un moment dat, chelnerița care i-a servit, Jessica Morris, a venit la ei la masă și a spus ceva care l-a făcut pe proaspătul soț să râdă cu poftă.

Momentul nu i-a căzut deloc bine soției, iar la plecare cuplul a achitat nota, fără să lase bacșiș. Mai mult, soția i-a scris pe bonul de casă Jessicăi următoarele cuvinte: ”Este bărbatul meu. Găsește-ți-l pe al tău. Succes”.

Nedumerită, Jessica nu a înțeles cu ce a greșit, mai ales că ea susține că s-a comportat normal.

„Aș vrea să știi că bărbatul care servea la masa de lângă masa voastră și la care mă uitam din când în când, este soțul meu. Pe care mi l-am găsit singură și care arată mai bine ca al tău. Aș mai vrea să știi că îmi pare rău că soțul meu m-a dus într-o croazieră în luna de miere și nu într-un restaurant. Soțul meu nu m-ar face niciodată să mă simt atât de nesigură pe mine încât să ajung să scriu un bilet atât de jognitor unui chelner și să îl fac să se simtă în felul în care tu m-ai făcut să mă simt”, a scris chelnerița pe Facebook, într-un mesaj pentru soția geloasă, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: chelnerita restaurant
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close