Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce impresie le-a lăsat România unor turişti străini: ”Cea mai mare surpriză a aventurii noastre prin Europa. Inițial am vrut să o ocolim!”

Ce impresie le-a lăsat România unor turişti străini: ”Cea mai mare surpriză a aventurii noastre prin Europa. Inițial am vrut să o ocolim!”

Doi turişti străini care au făcut un tur al Europei, renunţând timp de un an la slujbele lor şi convertindu-şi maşina într-o dubiţă, au povestit ce impresie le-a făcut România, ţara pe care au vrut iniţial s-o ocolească.

Ce impresie le-a lăsat România unor turişti străini: ”Cea mai mare surpriză a aventurii noastre prin Europa. Inițial am vrut să o ocolim!”
Sursa foto: Foto captura YouTube
18 Ian 2020   •   10:57

„Vanlife“ este canalul de Youtube în care Victor şi Kristina, doi turişti străini care s-au intitulat „Victor’s Vanventures“, îşi povestesc aventurile din turul lor european. Ei postează clipuri video în care relatează experienţele prin diferite ţări vizitate.

Despre România, Victor şi Kristina mărturisesc că a fost surpriza cea mare din turneul lor prin Europa. Ei au recunoscut că iniţial au vrut s-o ocolească, pentru că auziseră numai lucruri rele: „România, ţara pe care am încercat să o evităm traversând spre Ucraina şi luând apoi feribotul spre Turcia. Oamenii spuneau că nu e sigură, că vom fi jefuiţi, că poliţia va încerca să profite de noi... dar ghiciţi, ce! Soarta (şi noi pierzându-ne actele de înregistrare a dubiţei ne-a forţat să conducem prin România şi am avut o revelaţie! Vedeţi în o parte din călătoria noastră acest minunat loc în care viaţa este simplă, în care lumea îţi face semn cu mâna când treci, în care animalele de fermă cutreieră libere, ca să menţionez petrecerea de Halloween la Castelul lui Dracula, cai şi căruţe pretutindeni, şi..”, scrie Adevarul.

×
Subiecte în articol: Victor’s Vanventures
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close