Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce înseamnă când șeful te scoate la o cafea, pe furiș? Larissa și-a dat demisia la scurt timp

Ce înseamnă când șeful te scoate la o cafea, pe furiș? Larissa și-a dat demisia la scurt timp

Ce înseamnă când șeful te scoate la o cafea, pe furiș? Larissa și-a dat demisia la scurt timp
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Mar 2018   •   13:03

Larissa și-a schimbat recent locul de muncă și i se pare că noua sa slujbă e minunată. Tânăra spune că toți colegii ei zâmbesc și sunt amabili cu ea.

Însă nu întotdeauna a fost așa. La vechiul loc de muncă, Larissa spune că a trăit o adevărată dramă. „Toată lumea se temea tot timpul. Supraveghetorii erau oribili”.

Tânăra spune că acolo, managerul ei a invitat-o la „o ceașcă de cafea în cameră”, unde să vorbească despre planul său pentru anul următor.

 - Ce vrei să spui - o ceașcă de cafea în cameră?

 - Să mergem la cafeneaua de la colț și să luăm o ceașcă de cafea, a spus managerul.

Larissa a acceptat, dar spune că s-a gândit mereu că: „Dacă Keegan este un bun manager și chiar se teme că va avea probleme în a bea o cafea cu unul dintre angajații săi pentru a vorbi despre planul lor din 2018, atunci cum pot să rămân în această companie?"

„Întâlnirea de la cafea cu Keegan m-a trezit. Mi-am dat seama că îmi pierd timpul și talentul pentru oameni pe care nu-i pot respecta niciodată”, a spus Larissa, potrivit forbes.com.

×
Subiecte în articol: sef cafea demisie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close