Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce înseamnă dacă visezi sânge

Ce înseamnă dacă visezi sânge

Ce înseamnă dacă visezi sânge
30 Mai 2018   •   21:43

Sângele este simbolul energiei vitale. Pentru că este asociat cu scene de violență, de agresiune sau accidentele, sângele are, în vis, un caracter înspăimântător. Totuși când visezi sânge, acest lucru constituie un simbol pozitiv, de viață și de forță.

Tradiţia onirică populară priveşte visele cu sânge ca pe un semn rău sau ca pe un simbol care prevesteşte dezamăgiri profunde, tristeţe şi întâmplări nefericite. De vei visa sânge în orice context înseamnă că nu eşti mulţumit de ce se întâmplă în viaţa ta şi de cum merg lucurile pentru tine. De asemenea, sângele este văzut ca fiind ceva de nepreţuit al posesorului, un simbol al unui rău necesar care trebuie pierdut pentru a fi recâştigat sau ori un simbol al iluziilor înşelate, al aşteptărilor care întârzie să apară. Pe plan personal, semnificația sângelui în dicționare de vis arată dezamăgiri în dragoste sau discuţii aprinse între parteneri, precum şi posibilitatea de a-ţi fi înşelate sentimentele sau de a-ţi fi furat ceva de preţ. 

Hainele pătate de sânge semnifică prezenţa unor prieteni falşi în anturajul tău sau pur şi simplu a unor oameni care au reputaţia pătată şi încearcă să ascundă ceea ce sunt de fapt. Aceste persoane pot încerca uneori să te ţină departe de succes şi să te atragă în cercul lor vicios. Atunci când visezi propriile haine pătate de sânge este semn că ai în preajma ta prieteni care te apasă prea mult cu problemele lor şi care, inconştient poate, te fac să acţionezi împotriva principiilor tale. De alfel, trebuie să ai mare grijă dacă te visezi îmbrăcat în haine pătate de sânge căci asta înseamnă că unii oameni observă că ai desăvârşit fapte demne de dispreţ şi imaginea ta poate fi prejudiciată în faţa lor. Petele de sânge pe haine arată că porţi asupra ta urmele unor fapte desăvârşite de tine şi de care nu eşti foarte mândru. Te temi că se vor întoarce împotriva ta, scrie cancan.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close