Antena 3 Actualitate Inedit Ce lucruri nu trebuie să ridici niciodată dacă le găsești pe jos? Știați asta

Ce lucruri nu trebuie să ridici niciodată dacă le găsești pe jos? Știați asta

26 Noi 2017   •   00:01
Ce lucruri nu trebuie să ridici niciodată dacă le găsești pe jos? Știați asta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Nu toate lucrurile care le găsim pe jos ne pot aduce noroc. Dimpotrivă, unele înseamnă chiar ghinion.

Iată care sunt acestea: 

Pieptene: Se pare că acest obiect păstrează energiile persoanei care l-a pierdut, astfel putem atrage problemele din viața acesteia.

Bani: Se spune că persoana care ridica banii găsiți pe jos îi va pierde înzecit. Așa că, nu te lasa pradă entuziasmului, pentru că însușirea lor nu-ți va aduce nimic bun!

Oglindă: Există un mit conform căruia, dacă te vei uita într-o oglindă pe care ai găsit-o sau care nu îți aparține, ai să preiei toate grijile și necazurile acelei persoane. Nu…eu nu vreau asta!

Chei: Să nu ridici vreodată cheile de pe jos! în trecut se credea că anumite chei încuie griji și necazuri, pe care le-ai putea deschide chiar tu.

Ace: Se contaminează ușor cu energii negative și, chiar dacă ce voi spune nu este creștinește, se pare că prin intermediul lor se pot face farmece.

Bijuterii din aur: Și bijuteriile pot fi o armă prin care se poate face mult rău, mai ales cele din aur. Chiar dacă un anumit obiect este pierdut din greșeală, tot păstrează energia negativă a persoanei pentru care valora mult.

Ceas: Nu ridica un ceas de pe jos, se pare că el atrage nenorocirile pe planul sănătății, scrie secretele.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close