Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce s-a întâmplat după ce această fotografie a făcut înconjurul lumii. Polițistul care a îngenuncheat rupe tăcerea

Ce s-a întâmplat după ce această fotografie a făcut înconjurul lumii. Polițistul care a îngenuncheat rupe tăcerea

Ce s-a întâmplat după ce această fotografie a făcut înconjurul lumii. Polițistul care a îngenuncheat rupe tăcerea
Sursa foto: Foto: @MetLGBTNetwork/Twitter
07 Iul 2017   •   20:43

Polițistul care anul trecut și-a cerut iubitul în căsătorie, la parada Gay Pride din Londra, a povestit recent ce s-a întâmplat, de fapt, după ce fotografia cu cei doi a devenit virală pe Internet.

Polițistul Phil Adlem scrie, într-un articol citat de Huffington Post, că își dorește să nu fi făcut niciodată acel gest care l-a adus în atenția publică.

Acesta scrie că nu se aștepta să primească atâta atenție și ca acel moment să prindă viață proprie și să ajungă în orice colț de lume. 

La început a primit mesaje minunate de la colegi și de la prieteni însă, spre surprinderea lui, valul de simpatie a fost urmat de unul de ură.

”Amândoi ar trebui spânzurați până la moarte”, „Absolut dezgustător”, „Să nu-i învinuiești pe cei de la ISIS când o să-i lovească”, sunt doar câteva dintre mesajele care l-au șocat pe Phil.

Mai rău este faptul că printre cei care i-au lăsat astfel de comentarii se numără și colegi de muncă și foști colegi de școală pe care, până în acel moment, îi considera apropiați.

Cu toate acestea, Phil vede și partea pozitivă a celor întâmplate și spune că este mândru că poate trăi liber, grație generațiilor anterioare care s-au sacrificat pentru această libertate.

Fotografia a fost făcută anul trecut, de Gay Pride, pe Regent Street din Londra, acolo unde peste o sută de poliţişti mărşăluiau pe străzi. La un moment dat aceştia se opresc, iar unul dintre ei iese din rând şi se îndreaptă spre mulţimea adunată pe margine, doar pentru a-și cere iubitul în căsătorie.

Vezi aici momentul

×
Subiecte în articol: politist
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close