Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce spune culoarea ochilor despre tine

Ce spune culoarea ochilor despre tine

Ce spune culoarea ochilor despre tine
03 Oct 2018   •   18:33

Tu te-ai intrebat vreodata ce iti spune despre tine culoarea ochilor?

Ochi caprui/negri. Persoanele care au ochii caprui sau negri sunt lideri innascuti. Intotdeaua au avut un mister aparte si sunt plini de secrete. De asemenea, persoanele care au o astfel de culoare au in corp o cantitate ridicata de melanina.

Ochi gri. Persoanele care au aceasta culoare sunt echilibrate, iubitoare si muncitoare. De asemenea, au anumite capacitati pe care nu foarte multi dintre noi le au si dau dovada de foarte multe abilitati neasteptate.

Ochi albastri. Indivizii care au culoarea ochilor albastra sunt persoane foarte sensibile, dar si altruiste, curioasa si atente. De asemenea, acestia sunt considerati a fi mai emotivi.

Ochi verzi-caprui. Aceasta nuanta nu foarte des intalnita ii fac foarte misteriosi pe cei care o poarta. Nu sunt precum "o carte deschisa", ceea ce inseamna ca sunt mai greu de "citit" ca oameni, dar sunt liberi ca pasarea cerului si foarte fericiti.

Ochi verzi. Persoanele care au ochii verzi sunt misterioase si imprevizibile. Daca te-ai gandit vreodata sa sari cu parasuta, priveste langa tine, ca sigur un prieten cu ochii verzi a luat decizia aceasta inaintea ta! Totodata, aceste persoane sunt discrete si echilibrate, scrie perfecte.ro. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close