Antena 3 Actualitate Inedit Ce spune fața despre tine! Sigur nu știai asta

Ce spune fața despre tine! Sigur nu știai asta

25 Iun 2017   •   08:23
Ce spune fața despre tine! Sigur nu știai asta

Te-ai gândit vreodată că felul în care este construită fața ta ar putea fi chiar cartea ta de vizită? Știai că buzele spun multe despre senzualitatea ta, iar ochii descoperă ce e în capul tău? Știai că nasul poate fi chiar șarmant iar fruntea dezvăluie inteligența ta? Vezi mai jos ce spun părțile feței despre tine!

CHIPUL

Dacă este rotund: Indică faptul că ești o persoană destul de maleabilă, care face față unor situații incerte sau neașteptate. Exprimarea liberă poate avea și probleme uneori, deoarece ai putea regreta cele spuse.
Dacă este ascuțit: Tinzi să rezolvi problemele obiectiv, deși de multe ori de trădează Subiectivitatea, mai ales când sunt implicate la mijloc persoane la care ții. Uneori te închizi în tine și asta te izolează de restul lumii.
Dacă are forma diamantului: Ești sensibilă, selectivă și independentă. Îți place să iei taurul de coarne mereu de una singură. Poți părea rece și distantă la început, dar cei care te cunosc vor spune că ești cea mai caldă persoană pe care au cunoscut-o.

Continuarea pe huff.ro

×
Subiecte în articol: fata trasaturi
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close