Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce vezi prima oară în fotografia asta îți spune cel mai întunecat secret. E testul fricii!

Ce vezi prima oară în fotografia asta îți spune cel mai întunecat secret. E testul fricii!

Ce vezi prima oară în fotografia asta îți spune cel mai întunecat secret. E testul fricii!
de S.T.    |    27 Iun 2018   •   12:47

Fotografia de mai jos face parte dintr-un test de psihanaliză.

Mintea umană asociză simboluri bizare cu anumite sentimente  pe care omul le are.

Ce vezi prima oară în fotografia de mai jos?

1. Fetița – Fricile tale cele mai adânci pornesc de la emoțiile din copilărie reprimate.

2. Fluture – În interpretarea viselor, fluturele semnifică noi începuturi. Dacă fluturele e primul lucru pe care l-ai zărit în fotografie înseamnă că cea mai întunecată teamă a ta este moartea sau teama de a nu trăi.

3. Căpșună – Căpșuna reprezintă inima sau iubirea în unele interpretări. Dacă acesta este primul lucru zărit înseamnă că ai o iubire foarte mare de oferit, însă îți este foarte frică să o dăruiești cuiva din cauză că există posibilitatea să fii trădat.

4. Păianjenul – În cazul în care păianjenul e primul care ți-a atras atenția înseamnă că mediul în care ești și în care îți desfășori activitatea nu îți oferă suficientă siguranță.

5. Copacii – Dacă cei doi copaci au fost primii care ți-au sărit în ochi înseamnă că cea mai mare teamă a ta este acceptarea despărțirilor inconștiente la nivel emoțional.

6. Ursuleții – Îți e teamă să ai temeri. Poate suna ciudat, însă asta provine dintr-un eveniment în care a trebuit să te confrunți singur cu greul care a intervenit în viața ta.

×
Subiecte în articol: test secret frica
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close