Antena 3 Actualitate Inedit Cea mai cunoscută întâlnire între români şi extratereştri

Cea mai cunoscută întâlnire între români şi extratereştri

19 Sep 2017   •   08:37
Cea mai cunoscută întâlnire între români şi extratereştri
Sursa foto: foto: Pixabay.com

„Incidentul Cerţeşti” a avut loc în vara anului 1996 în localitatea omonimă din judeţul Galaţi şi a provocat zeci de ore de emisiuni la TVR, sute de pagini în presa naţională, o anchetă oficială şi niciun verdict final.

Autorităţile au preferat să lase totul în coadă de peşte, aşa că nici acum, la 21 de ani de la evenimente, nu se ştie ce s-a întâmplat cu adevărat, dar se bănuieşte că a fost o mare cacealma.

Punctul central al evenimentelor a fost în noaptea de 8 spre 9 iunie 1996, atunci când un plutonier de Poliţie şi un paznic s-au întâlnit – cel puţin aşa au susţinut ei cu tărie – cu o farfurie zburătoare şi cu câţiva extratereştri. Întâlnirea de gradul III n-a fost niciodată confirmată oficial, însă pe această temă s-a vorbit cu patimă mai bine de doi ani deşi, între timp, majoritatea martorilor „oculari” şi-au retras declaraţiile pe motiv că ajunseseră subiect de batjocură.

Continuarea, pe Adevărul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close