Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cea mai frumoasă lecție de iubire. Un fotograf le-a scris povestea pe Facebook

Cea mai frumoasă lecție de iubire. Un fotograf le-a scris povestea pe Facebook

Cea mai frumoasă lecție de iubire. Un fotograf le-a scris povestea pe Facebook
Sursa foto: Foto:pixabay.com
04 Feb 2016   •   12:26

Un fotograf american, pe nume Brandon Stanton, a inițiat un proiect inedit, încă din vara anului 2010, intitulat „Humans of New York”, prin care fotografiază oamenii pe stradă și le află poveștile. De departe, cea mai frumoasă poveste este cea a unui bătrânel, pe care l-a surprins pe stradă cu o carte a lui Shakespeare.

Însă, imediat cum acesta a început să vorbească, fotograful a rămas mut de uimire. Moșulețul i-a dat cea mai frumoasă lecție de iubire, scrie libertatea.ro

Acesta i-a mărturisit că a rămas singur după ce și-a pierdut soția, cu care a fost căsătorit timp de 62 de ani. Însă, deși aceasta a murit, el continuă să o iubească, iar dragostea ce i-o poartă continuă să fie vie și acum, la mai bine de un an de la dispariția ei.

“Soția mea a murit în ianuarie, anul trecut. Am fost căsătoriți 62 de ani. M-ai prins într-un moment în care mă gândesc foarte mult la dragoste, pentru că citesc sonetele lui Shakespeare. Definiția dragostei este evazivă, de asta scriem despre ea neîncetat. Nici măcar Shakespeare nu a putut să o atingă....”, își începe bătrânul povestea.

 
“My wife passed away last January. We’d been married for 62 years. You caught me at a time when I’ve been thinking a...

Posted by Humans of New York on 1 Februarie 2016



×
Subiecte în articol: poveste de dragoste
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close