Cea mai mare criminală din istorie e o româncă. Ce greșeală a putut să facă de a fost prinsă - tot o femeie a dat-o de gol

de D.G.    |    12 Iul 2018   •   19:03
Cea mai mare criminală din istorie e o româncă. Ce greșeală a putut să facă de a fost prinsă - tot o femeie a dat-o de gol foto: Pixabay.com

Cel mai cunoscut criminal în serie român a fost, fără doar și poate, Ion Râmaru. El a terorizat Bucureștiul timp de un an de zile, între 1970 și 1971.

În schimb,cel mai prolific criminal în serie al țării, s-a născut tot în București,  cu 70 de ani înaintea lui Râmaru. Vera Renczi ocupă primul loc in topul celor mai mari criminali români. Numită și Văduva Neagră, ea a ucis 35 de bărbați. Unele zvonuri susțin că printre victime s-ar fi aflat și fiul ei, care îi descoperise secretul întunecat.

Foarte puține lucruri se știu despre copilăria celei mai sângeroase românce. Vera s-a născut în București, la începutul secolului al XX-lea, anul exact fiind un mister. Este fiica unui bogat om de afaceri ungur și a unei tinere romance. Ca și anul nașterii, numele de familie al tatălui rămâne necunoscut, Renczi fiind numele celui de-al doilea soț al criminalei.

Continuarea, pe A1.ro.

Parteneri
x close