Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cel mai hotărât poliţist din România! A trecut înot Suceava ca să prindă un hoţ

Cel mai hotărât poliţist din România! A trecut înot Suceava ca să prindă un hoţ

Cel mai hotărât poliţist din România! A trecut înot Suceava ca să prindă un hoţ
17 Noi 2015   •   20:30

Un poliţist în vârstă de 35 de ani a sărit în apa rece ca gheaţa a râului Suceava, pentru a prinde un hoţ care furase mai multe transformatoare de la sistemul de semnalizare a căii ferate.

Agentul şef adjunct Gabriel Nicolai Moroşan, de la Postul de Poliţie „Transporturi Feroviare” Suceava, nu a ţinut cont de faptul că afară erau 7 grade Celsius şi bătea vântul: a înotat după suspect până pe celălalt mal, în jur de 25-30 de metri, după care a continuat urmărirea pe jos.

Hoțul, Constantin Magazin, în vârstă de 52 de ani, recidivist cu zece condamnări la activ, a fost ajuns din urmă și încătușat de agentul de poliție. „Singura chestie pe care am avut-o în cap era că, dacă ajunge pe celălalt mal, o să-l pierd şi o să râdă de mine”, a povestit agentul şef adjunct.

Sâmbăta trecută, poliţistul a fost sesizat de întreruperea semnalului pe calea ferată, în apropiere de Gara din Suceava. Ajuns în zonă, a observat că un individ arde niște transformatoare pentru a scoate cuprul din ele. Când l-a văzut pe poliţist, individul a luat-o la fugă spre apă: „Am tras un foc de armă în plan vertical și l-am somat să se oprească. Al doilea foc trebuia să fie spre picioarele fugarului, însă hoţul era deja în apă până la brâu.Am lăsat pistolul jos, geaca şi cascheta şi m-am aruncat în apă. Am nimerit într-o zonă adâncă de doi metri... când a început să-mi intre apa după cap, la piele, a fost groaznic”.
Continuarea pe evz.ro.

×
Subiecte în articol: politist Suceava
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close