Antena 3 Actualitate Inedit Cel mai înalt om de zăpadă a fost construit într-o lună. Cât măsoară

Cel mai înalt om de zăpadă a fost construit într-o lună. Cât măsoară

30 Dec 2015   •   08:52
Cel mai înalt om de zăpadă a fost construit într-o lună. Cât măsoară

Cel mai înalt om de zăpadă construit vreodată măsoară, potrivit guinessworldrecords.com, 37,21 metri înălțime, celor care l-au făcut luându-le o lună de zile să-l termine, potrivit Agerpres.
Cel mai înalt om de zăpadă a fost făcut de localnicii din Bethel, Maine (Statele Unite) și din orașele vecine, la 26 februarie 2008.

Omul de zăpadă, care de fapt este o femeie, poartă numele de Olympia (Olympia Snow-Woman) și are ochii din ghirlande uriașe, genele din bețe de schi și buzele din roți pictate în roșu. Omul de zăpadă are mâinile făcute din arbori de pin și nasul din morcov de circa 2,5 metri. Poartă, de asemenea, o pălărie uriașă și o eșarfă lungă, ambele de culoare roșie.

Recordul anterior pentru cel mai înalt om de zăpadă a fost deținut de "Angus, King of the Mountain", construit de localnicii aceluiași oraș de schi, Maine, în 1999, și era cu aproximativ 3 metri mai scund decât Olympia.foto: thechristmastreefarm.com.au


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close