Cel mai mare fan al lui Lionel Messi. Gestul înduioșător al copilului a impresionat internetul. BBC a declanșat o anchetă ca să-l găsească

27 Ian 2016   •   16:41
Cel mai mare fan al lui Lionel Messi. Gestul înduioșător al copilului a impresionat internetul. BBC a declanșat o anchetă ca să-l găsească Foto: twitter

Identitatea băiețelului supranumit „cel mai mai fan al lui Lionel Messi” a fost dezvăluită de BBC News. Murtaza Ahmadi, în vârstă de 5 ani, din Afganistan, a cucerit internetul cu tricoul lui realizat dintr-o pungă de plastic. Fotografia s-a viralizat pe internet, declanșându-se o reală anchetă pentru identificarea copilului.

Imaginea a fost postată pe Facebook de Azim Ahmadi, un afgan care locuiește în Australia și care este unchiul băiețelului. Azim Ahmadi i-a pus pe jurnaliștii BBC în legătură cu tatăl copilului, care a confirmat că băiețelul său este copilul din poza care s-a viralizat pe internet.

„Îl iubește pe Messi și iubește fotbalul. Nu avem posibilitatea să-i cumpărăm un tricou adevărat, sunt un simplu fermier”, a mărturisit tatăl băiețelului.

x close