Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toți avem de suferit din această cauză

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toți avem de suferit din această cauză

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toți avem de suferit din această cauză
Sursa foto: Foto: Bill Gates/Facebook
25 Sep 2017   •   20:35

Bill Gates a afirmat că cel mai mare regret din viața sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a mărturisit recent că, dacă ar putea schimba ceva, în toată cariera sa, atunci ar înlocui comanda respectivă cu o singură tastă.

"Nu sunt sigur că te poți întoarce în timp și schimba mici lucruri din viață, fără ca alte aspecte să fie puse în pericol. Însă, dacă aș putea face totuși o mică schimbare ar fi aceea de a înlocui comanda Ctrl + Alt + Delete cu o singură tastă”, a spus Bill Gates, la conferința Bloomberg de la New York, potrivit Daily Mail.

Combinația cu trei taste este folosită pentru a lansa managerul de activități pe computerele Microsoft, permițând utilizatorilor fie să închidă programele care s-au blocat, fie repornirea întregului sistem.

Ceea ce puțini știu este că această comandă a fost inițial dezvoltată de inginerul IBM David Bradley și avea rolul de a le permite angajaților să-și repornească computerele. De asemenea, nu a fost niciodată destinată publicului.

Dar, când Microsoft a văzut cât de populară a devenit în rândul utilizatorilor pentru a remedia mici probleme tehnice, responsabilii IT au decis să nu o modifice.
 

×
Subiecte în articol: Bill Gates
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close