Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cât costă cel mai scump burger din lume. Acesta se vinde la Cluj, iar prețul este colosal

Cât costă cel mai scump burger din lume. Acesta se vinde la Cluj, iar prețul este colosal

Un patron de restaurant din Cluj se laudă că vinde cel mai scump burger din lume. Prețul este uriaș.

de Ioana Mircea    |    02 Iul 2023   •   09:19

Unul dintre liderii PSD din județul Cluj, Avram Gal, deține un restaurant de lux în Cluj Napoca. Afaceristul vrea să le ceară clienților, pentru burgerul său, nu mai puțin de 6.200 de dolari.

Bărbatul a doborât recordul stabilit în Statele Unite ale Americii unde într-un restaurant se vinde un burger cu 6.000 de dolari.

"Dragii mei, vreau să fac un anunț pentru Untold. Dacă mergeți la Untold, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump. Cu icre de Beluga, cu Wagyu din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în burger, să putem depăși ăia 6.000 de dolari. Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem”, a spus Gal într-un mesaj pe Facebook.

Citește și: Ce salarii pot câștiga românii în HoReCa, turism și retail | Orașele din România cu cele mai multe locuri de muncă pe timpul verii

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close