Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ceremonie pentru o mașină de gunoi. „Slujbă de binecuvântare” pentru noua achiziție a unui primării din Constanța

Ceremonie pentru o mașină de gunoi. „Slujbă de binecuvântare” pentru noua achiziție a unui primării din Constanța

Noua maşină de gunoi din comuna Lumina a fost sfinţită! 

Ceremonie pentru o mașină de gunoi. „Slujbă de binecuvântare” pentru noua achiziție a unui primării din Constanța
Sursa foto: Foto: Ioan Roman/ Facebook
de S.T.    |    08 Ian 2020   •   14:26

Anunţul halucinant a fost făcut pe Facebook chiar de către primarul localităţii din judeţul Constanţa.

Acesta e explicat că preoţii au binecuvântat autospecială în cadrul unei slujbe speciale. Maşina de gunoi a fost cumpărată de primărie la sfârşitul anului trecut, iar primarul a ţinut să asigure că în 2020 va acorda o mai mare atenţie colectării selective şi gestionării deşeurilor.

„După slujba prilejuită de Sfânta Sărbătoare a Bobotezei și sfințire a Apei Mari pentru comunitate, ce a fost ținută la biserica din fața Primăriei, preoții au făcut și slujba de binecuvântare a noii mașini de gunoi ce a fost achiziționată la sfârșitul anului 2019. Am bucuria să vă anunț că începând de mâine, 7 ianuarie, autospeciala va fi folosită în activitatea de colectare a deșeurilor menajere și va fi văzută la treabă pe străzile comunei. Cu această ocazie vă transmit că în acest an vom acorda o mai mare atenție colectării selective și gestionării deșeurilor din comună. Toate cele bune!”, a scris primarul comunei Lumina, Ioan Roman, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: lumina mașină de gunoi
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close