Antena 3 CNN Actualitate Inedit Modalitatea inedită prin care un bărbat și-a cerut iubita de soție, virală pe internet: "Un vis devenit realitate"

Modalitatea inedită prin care un bărbat și-a cerut iubita de soție, virală pe internet: "Un vis devenit realitate"

Un bărbat a reușit să își surprindă iubita într-un mod unic. Fata a trăit clipe de groază atunci când a fost cerută în căsătorie. Momentul a ajuns viral pe internet.

Modalitatea inedită prin care un bărbat și-a cerut iubita de soție, virală pe internet: "Un vis devenit realitate"
Sursa foto: TikTok | tahlzyy
de Ioana Mircea    |    16 Apr 2023   •   13:12

Un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie înscenând răpirea ei, în Liban. Momentul a ajuns viral pe TikTok, iar internauții s-au divizat în două tabere.

Adam Rizk a cerut-o în căsătorie pe Vanessa Moujalli, în Liban, luna aceasta. Videoclipul postat de sora fetei pe TikTok a strâns peste 372.400 de vizualizări și a stârnit discuții.

În imagini se vede cum viitoarea mireasă bând cafea și călătorind alături de alte persoane într-o mașină. Apoi, bărbați care au arme false se apropie de vehicul și încearcă să scoată grupul din mașină. Vanessa pare să încerce să se certe cu pretinșii răpitori, spunând că refuză să meargă cu atacatorii.

Citește și: TikTok acuzată de utilizarea ilegală a datelor personale ale copiilor | Ce amendă a primit

"Nu merg cu ei - le-am spus că le voi da tot ce vor", a spus Vanessa. Ea este apoi legată la ochi și așezată pe bancheta din spate a unui alt vehicul care se îndreaptă spre o nouă locație. La sosire, este scoasă din mașină și când i se eliberează ochii își recunoaște iubitul care o așteaptă cu un buchet de flori și un inel.

Vanessa pare șocată, dar acceptă cererea în căsătorie a lui Adam, în timp ce o formație live începe să cânte în apropiere.

În secțiunea de comentarii, utilizatorii TikTok au fost în mare parte intrigați de cererea în căsătorie. "Nu. Singur pentru tot restul vieții mele", a scris o persoană. Alții au lăudat propunerea pentru că este "diferită".

Pe Facebook, Vanessa a încărcat imagini de la cererea în căsătorie și a numit scenariul un "vis devenit realitate".

×
Subiecte în articol: cerere in casatorie
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close