Antena 3 Actualitate Inedit Cerșea pe stradă când un trecător i-a turnat mâncarea în cap. Ce a urmat este de-a dreptul incredibil. Este emoționant până la lacrimi (FOTO+VIDEO)

Cerșea pe stradă când un trecător i-a turnat mâncarea în cap. Ce a urmat este de-a dreptul incredibil. Este emoționant până la lacrimi (FOTO+VIDEO)

20 Iun 2017   •   10:33
Cerșea pe stradă când un trecător i-a turnat mâncarea în cap. Ce a urmat este de-a dreptul incredibil. Este emoționant până la lacrimi (FOTO+VIDEO)
Sursa foto: Foto: Captura video

Un experiment social a scos la iveală o frumoasă poveste de umanitate. Un bărbat al străzii cerșea alături de un tânăr, sosit de mai puțin timp. În timp ce copilul primea bani de la trecători și chiar îmbrățișări, bărbatul nu se alegea cu nimic.

Dimpotrivă. Mulți îl loveau, îl trimiteau la muncă, iar la un moment dat, un bărbat îi toarnă în cap mâncarea pe care o avea în mână.

Ce a urmat însă este uluitor. Bărbatul se ridică și îl roagă pe „colegul său de stradă” să aibă grijă de lucrurile sale.

S-a întors cu o felie de pizza pe care i-a oferit-o tânărului. A fost momentul în care cei care participau la experiment și-au făcut apariția, vizibil emoționați de gestul impresionant făcut de bărbat.

Acesta le-a povestit că se află în stradă pentru că și-a pierdut slujba și are mari probleme cu banii.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close