Antena 3 CNN Actualitate Inedit Charlie Chaplin era țigan? O scrisoare descoperită de fiica sa aruncă în aer tot ce știam despre el

Charlie Chaplin era țigan? O scrisoare descoperită de fiica sa aruncă în aer tot ce știam despre el

Charlie Chaplin era țigan? O scrisoare descoperită de fiica sa aruncă în aer tot ce știam despre el
Sursa foto: foto: captura Youtube
19 Apr 2016   •   11:38

Charlie Chaplin rămâne, la aproape 40 de ani după moartea sa, una dintre cele mai recunoscute figuri din lume. Dacă vă gândiţi că ştiţi aproape totul despre el, veţi fi surprinşi să aflaţi că într-un seif din Montruex există o adevărată comoară neatinsă despre viaţa sa.

Ultimul document descoperit ar putea dezvălui adevăratele sale origini, potrivit EVZ.ro.

Fiica sa, Victoria Chaplin, a moştenit un birou care a aparţinut tatălui său. Ea a găsit o scrisoare adresată lui, de la un octogenar numit Jack Hill, care i-a scris din Tamworth, în 1970, în care îl informează pe Chaplin că nu este din sudul Londrei, ci “a venit pe lume într-o caravană cara a aparţinut reginei ţiganilor”, care era mătuşa expeditorului scrisorii.

“Ai fost născut în rândul membrilor Black Patrick, în Smethwick, lângă Birmingham”, mai scrie bărbatul.
Locul naşterii lui Chaplin nu este specificat în certificatul său de naştere. Mama sa, Hill, provenea dintr-o familie de călători. În 1880, Black Patch era o comunitate înfloritoare de romi de la marginea Birmingham-ului, de aceea nu e imposibil ca Charle Chaplin să provină dintr-o familie de romi, relatează The Guardian.

 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close