Antena 3 CNN Actualitate Inedit O chelneriță a devenit virală pe internet după ce a fost filmată ridicând 13 halbe cu bere: ”Clienții comandă mai mult doar ca să mă vadă”

O chelneriță a devenit virală pe internet după ce a fost filmată ridicând 13 halbe cu bere: ”Clienții comandă mai mult doar ca să mă vadă”

O chelneriță a devenită cunoscută la nivel mondial după filmările virale de la festivalul Oktoberfest din Germania, în care apare ducând la mese câte 13 halbe de bere de un litru, spre surpriza totală a clienților.

O chelneriță a devenit virală pe internet după ce a fost filmată ridicând 13 halbe cu bere: ”Clienții comandă mai mult doar ca să mă vadă”
Sursa foto: TikTok/Verena Angermeier
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2023   •   18:17

Verena Angermeier lucrează în cortul Löwenbräu Schützenfestzelt, de 4.932 de locuri. În funcție de zonă, ea se poate deplasa și 100 de metri pentru a onora comenzilor clienților însetați.

”Piramida de bere” din filmările de la Oktoberfest din Germania cântărește circa 30 de kilograme, în condițiile în care doar halba de bere goală are 1,3 kilograme, o greutate care poate pune probleme multor bărbați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Verena Angermeier, 1,59 de metri înălțime și 59 de kilograme, nu are însă ”dificultăți”. ”Contează tehnica”, spune chelnerița, cu zâmbetul devenit viral pe rețelele de socializare, potrivit Bild.

Videoclipul ei de pe TikTok a fost vizualizat de peste 54 de milioane de ori. Are 3,3 milioane de aprecieri și peste 14.000 de comentarii. Oamenii s-au minunat de filmare și s-au întrebat cum este posibil acest lucru. ”Trebuie să merg din nou la antrenament, la sală”, e doar unul dintre comentarii.

@verenaangermeier #schützenfestzelt #oktoberfest #oktoberfest2023 #bier #beer #wiesn #maßbier #13 #waitress #volksfestbedienung #bedienung #waitresslife #happy #maß #octoberfest #kraft #hardwork ♬ Originalton - Verena

”Am inventat ”tehnica piramidei” din necesitate. Pentru că sunt atât de mică, aveam nevoie de o soluție să-mi fac cel mai ușor drum prin cort. Și am găsit această metodă. Mi-e mai simplu cu 13 halbe una peste alta decât cu 6 în fiecare mână”, mărturisește Verena.

”Oaspeții noștri comandă acum mai multă bere doar pentru a mă vedea”

„Oaspeții noștri comandă acum mai multă bere doar pentru a mă vedea cum fac asta. Chiar dacă sunt doar 6 la masă, întotdeauna mi se comandă 13 halbe. Oaspeții mă filmează cum vin cu turnul de bere”, explică Verena ”prețul celebrității”.

Un utilizator online a numit-o pe Verena "femeia perfectă", în timp ce alții i-au cerut să se căsătorească cu ei: "Ce se întâmplă... nu pot nici măcar să-mi duc ceașca de cafea din bucătărie până pe canapea fără un defect major!!!"

×
Subiecte în articol: Oktoberfest chelnerita bere
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close