Chino și Kat erau la propria nuntă și făceau poze cu invitații, când vulcanul din spatele lor a început să erupă. Imaginile senzaționale fac înconjurul lumii

de A.M.P    |    14 Ian 2020   •   09:36
Chino și Kat erau la propria nuntă și făceau poze cu invitații, când vulcanul din spatele lor a început să erupă. Imaginile senzaționale fac înconjurul lumii Foto: Pixabay

Iubirea a plutit în aer, la fel și fumul și cenușa, la o nuntă din Filipine, unde mirii și invitații lor nu s-a speriat că vulcanul Taal erupea în spatele lor, ba chiar și-au făcut poze care să le amintească pentru toată viața de acest eveniment.

Chino Vaflor și Kat Bautista Palomar s-au căsătorit în weekend, iar recepția a avut loc la mai puțin de 16 kilometri depărtare de unul dintre cei mai activi vulcani din Filipine, Taal, scrie abc.com.

Fără să vrea, fotograful care s-a ocupat de evenimentul fericit a avut parte de un decor inedit și a realizat, poate, cele mai spectaculoase fotografii din viața lui.

Vulcanul Taal, aflat în apropiere de Manila, capitala arhipelagului Filipine, a trecut duminică printr-un episod de erupţie freatică, aruncând până la 1 kilometru în atmosferă coloane de aburi şi cenuşă şi determinând autorităţile să evacueze mii de oameni din localităţile apropiate de vulcan.

Parteneri
x close