Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cinci fetițe nefericite s-au aliniat lângă gard. Când au împlinit 18 ani, lumea în sfârșit a înțeles

Cinci fetițe nefericite s-au aliniat lângă gard. Când au împlinit 18 ani, lumea în sfârșit a înțeles

Cinci fetițe nefericite s-au aliniat lângă gard. Când au împlinit 18 ani, lumea în sfârșit a înțeles
Sursa foto: sursa: Facebook
20 Aug 2016   •   12:13

Unii dintre cei mai cunoscuţi septupleți din lume sunt fraţii McCaughey. Ei sunt primii septupleți din lume, care au supraviețuit. De aceea, nu este surprinzător că din când în când ajung în atenția presei.

Dar, înainte de ei, au fost cinci surori din Canada, care au propria lor experiență în ceea ce privește lumina reflectoarelor și acum fac orice ca să atenționeze familiile cu mulți gemeni, scrie punct.tv.

Surorile Dionne au fost primele cvintuplete din lume, care au supraviețuit. Ca un adevărat miracol medical al acelei perioade, ele au devenit celebre încă de la naștere. Oamenii din Canada și din întreaga lume erau fermecați de ideea că cinci surori identice cresc împreună.

Acum, după mai mult de 8 decenii de la nașterea cvintupletelor Dionne, acestea vorbesc ori de câte au ocazia despre prețul faimei copilărești.

Cvintupletele Dionne (Yvonne, Annette, Cécile, Émilie și Marie) s-au născut pe 28 mai 1934, în Ontario de Nord.

Părinții lor erau franco-canadienii Oliva și Elzire Dionne, care aveau deja cinci copii și urmau să mai aibă încă trei după nașterea cvintupletelor.

Continuarea, pe punct.tv.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close