Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cine a fost superba femeie care l-a trimis "la plimbare" pe Nicu Ceaușescu. "Prințișorul" a crezut că nu aude bine

Cine a fost superba femeie care l-a trimis "la plimbare" pe Nicu Ceaușescu. "Prințișorul" a crezut că nu aude bine

Cine a fost superba femeie care l-a trimis "la plimbare" pe Nicu Ceaușescu. "Prințișorul" a crezut că nu aude bine
16 Apr 2018   •   21:34

Am avut și noi, românii, Mata-Harile noastre, poate mai eficiente și mai frumoase. Una dintre ele a fost Elena Constantinescu, devenită Helen O’Brien după a doua căsătorie, care a avut o întâmplare cu Nicu Ceaușescu.

Elena Constantinescu era o frumusețe blondă născută în Bucureștiul anului 1925, dintr-un tată bogat și o ducesă rusoaică, scrie ziarulnational.md.

În clubul pe care a ajuns să îl patroneze în Londra a cunoscut mari vedete ca Frank Sinatra, Shirley Bassey, Barbara Cartland, Jack Hawkins sau Errol Flynn.

Un securist român, care lucra sub acoperire de diplomat la ambasada din Londra, a încercat, în 1958, s-o racoleze pe Helen. În schimbul colaborării i-a promis că îi va scoate părinţii din România.

Helen l-a trimis la plimbare. Pe lângă faptul că ura regimul comunist, ea lucra pentru serviciul militar de spionaj MI5 şi pentru MI6, serviciul de informaţii externe, cărora le dădea informații obținute de fetele ei de la clienții de vază, care erau atrași de Eve’s și pentru că fotografiatul era interzis.

Nicu Ceauşescu, fiul preferat al Elenei și al lui Nicolae Ceauşescu, a mers în clubul Elenei în luna iulie 1974. Obișnuit din România să facă tot ce poftea, pentru că nimeni nu avea curajul să i se opună, „prințișorul” a crezut că-i merge și la Londra.

S-a apucat să pipăie o animatoare care îi fusese trimisă la masă. Pe a doua a mușcat-o de gât. Fata s-a plâns patroanei, care i-a trimis direct nota de plată.

Securistul care îl însoțea a încercat s-o convingă pe Helen să nu-i dea afară din club, argumentând că e băiatul președintelui României. „În primul rând, nu e fiul președintelui nostru, ci e fiul președintelui vostru; în al doilea rând... îl bag în mă-sa!”, l-ar fi pus scurt la punct Helen.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close