Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cine este bărbatul pentru care FBI oferă de 40 de ani o recompensă uriaşă pentru prinderea lui

Cine este bărbatul pentru care FBI oferă de 40 de ani o recompensă uriaşă pentru prinderea lui

Cine este bărbatul pentru care FBI oferă de 40 de ani o recompensă uriaşă pentru prinderea lui
Sursa foto: foto: pixabay.com
18 Iun 2016   •   21:45

FBI ofera 50.000 de dolari pentru orice informatie care va ajuta la prinderea unui criminal in serie care a ramas neidentificat din 1976, in ciuda eforturilor depuse de autoritati. Sambata se implinesc 40 de ani de la primul atac.

In 18 iunie 1976, barbatul cu fata acoperita de o masca a intrat intr-o casa din suburbiile orasului Sacramento unde a violat si a jefuit o tanara femeie, informeaza CNN, citat de Ziare.com.

Era prima dintre cele 45 de victime ale "Violatorului din Est", asa cum a fost numit atacatorul ramas neidentificat atatea decenii. In urmatorii 10 ani el si-a facut simtita prezenta in diverse regiuni din Orange County (California).

Bilantul e dramatic: 12 morti, 45 de violuri si 120 de jafuri, sustin anchetatorii FBI. Victimele aveau varste cuprinse intre 13 si 41 de ani.Dupa 1981 a disparut brusc, dar a reaparut in 1986, cand a violat si ucis un adolescent. Este ultimul atac despre care autoritatile cred ca ii apartine.

FBI a decis sa ofere 50.000 de dolari pentru orice informatie care poate conduce la arestarea si condamnarea criminalului. "Seriful nu a renuntat niciodata la investigatii", a declarat detectivul Paul Belli.

"Acest individ a ruinat un mare numar de vieti si trebuie prins ca sa dea socoteala", a adaugat el. Daca mai este in viata, criminalul ar trebui sa aiba o varsta cuprinsa intre 60 si 75 de ani, estimeaza FBI.

Portretul robot intocmit cu ajutorul marturiilor depuse de victimele ramase in viata arata ca violatorul era un barbat alb, destul de inalt, cu parul blond sau deschis la culoare.

sursa: Facebook

×
Subiecte în articol: FBI recompensa
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close