Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ciuperca uriaşă găsită pe un câmp în apropiere de Timişoara FOTO

Ciuperca uriaşă găsită pe un câmp în apropiere de Timişoara FOTO

Ciuperca uriaşă găsită pe un câmp în apropiere de Timişoara FOTO
23 Oct 2015   •   20:43

Un cititor Tion a dat peste o ciupercă gigantică, pe un câmp de lângă localitatea Orţişoara, la 26 de kilometri de Timișoara. Ciuperca are nu mai puțin de 12 kilograme, iar bărbatul  nu a aflat încă dacă este comestibilă sau nu.

Lucrând în zonă, Dan Voichiţă a găsit joi această ciupercă pe câmp, în timp ce căuta un câine pe care, de obicei, el și colegii lui îl hrăneau în pauza de masă.



Foto: tion.ro
„Am găsit-o pe câmp. Noi suntem din Timişoara şi lucrăm în localitatea Orţişoara, am găsit ciuperca lângă hala unde ne desfăşurăm activitatea. Avem nişte căţei şi la pauza de masă le mai dăm mâncare. Nu era un căţel, a dispărut, şi m-am pus cu alţi doi colegi de-ai mei să căutăm căţelul. Un coleg zice: ce-i cu asta? Când colo, o ciupercă în toată regula. Am încercat astăzi (n.r. vineri) să aflăm dacă e comestibilă, nimeni nu a putut să-şi dea cu părerea dacă este comestibilă sau nu. Nu am aflat. Când am cules-o, ieri, a avut 12 kilograme, astăzi a mai scăzut, s-a mai ofilit puţin. Nu ştim ce să facem cu ea în continuare”, spune Dan Voichiţă.
Continuarea pe tion.ro

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close