Antena 3 CNN Actualitate Inedit Colegii își băteau joc de el la școală. Când au aflat de ce arată așa, au izbucnit în lacrimi. Secretul cutremurător al acestui copil

Colegii își băteau joc de el la școală. Când au aflat de ce arată așa, au izbucnit în lacrimi. Secretul cutremurător al acestui copil

Colegii își băteau joc de el la școală. Când au aflat de ce arată așa, au izbucnit în lacrimi. Secretul cutremurător al acestui copil
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Dec 2016   •   11:36

Epuizat și ghemuit pe canapea. Așa a fost fotografiat Logan Sellers, un băiețel din Marea Britanie, care suferă de o formă rară de cancer. Imaginea a fost realizată chiar de tatăl copilului și postată pe Facebook. Bărbatul a vrut sa le arate tuturor ce efecte devastatoare poate avea cancerul asupra corpului uman.

Dupa ce au observat ca baietelul nu se simte bine, parintii l-au dus la un control. In urma unor investigatii amanuntite, au primit o veste tragica: Logan avea Rhabdomyosarcoma, o forma de cancer extrem de agresiva si rara, care afecteaza muschii.

Au inceput imediat chimioterapia, insa tratamentul a avut efecte devastatoare asupra corpului micutului: si-a pierdut parul, a slabit, nu mai avea poftă de mâncare si era mai tot timpul ametit.

Totul era cu atat mai grav cu cat parintii nu au spus la scoala prin ce trecea micutul. Astfel ca, o data cu transformarile suferite de corpul lui, multa lume a inceput sa rada si sa isi bata joc de el.

"Iata-l pe fiul meu dupa o sedinta de chimioterapie. Asa arata cancerul. Este o boala cumplita, si ma doare sa imi vad copilul asa! Nu am puterea sa vorbesc despre asta, dar trebuie sa o fac, pentru a ridica un semnal de alarma", a scris parintele.

Sursă: metro.co.uk

 

×
Subiecte în articol: cancer copil boala
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close