Antena 3 CNN Actualitate Inedit Comună din România, păzită cu drona

Comună din România, păzită cu drona

Comună din România, păzită cu drona
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Mai 2017   •   19:25

Comuna Teliu din judeţul Braşov a ajuns să aibă o dronă şi o firmă privată de pază din cauza crizei de personal din Poliţie. Cei de la primărie au făcut calcule şi au ajuns la concluzia că o firmă privată este de trei ori mai ieftină decât un Birou de Poliţie Locală, scrie Adevărul.

Comuna Teliu se întinde pe 40 de kilometri pătraţi şi are o populaţie de 3.707 locuitori, conform ultimului recensământ. Acum este păzită de o firmă privată care are în dotare şi o dronă ultramodernă. În comună a rămas şi un poliţist care colaborează cu firma privată şi îi însoţeşte la majoritatea intervenţiilor ce pot deveni cazuri penale.

Firma de pază a venit şi cu o dotare de ultimă generaţie. O dronă de 20.000 de euro cumpărată din SUA. Drona are 5 camere şi filmează inclusiv pe timp de noapte. În plus, imaginile pot fi folosite ca probă în instanţă. Drona este mai mult decât utilă, deoarece în comuna Teliu furturile de pe terenurile agricole sunt masive. Drona va survola zilnic aceste terenuri, şi ziua şi noaptea.

 

×
Subiecte în articol: comuna drona
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close