Confesiunea unei menajere de lux din Constanța: „Sunt Dora, conduc o mașină pe care nu și-o permit 95% din cei după care curăț eu. La mine acasă nu fac curat, am angajat o femeie”

de S.T.    |    31 Aug 2017   •   18:38
Confesiunea unei menajere de lux din Constanța: „Sunt Dora, conduc o mașină pe care nu și-o permit 95% din cei după care curăț eu. La mine acasă nu fac curat, am angajat o femeie” Foto: flickr.com/ Aqua Mechanical

O femeie de afaceri din Constanța a contactat un site de business pe rețeaua de socializare Facebook, trimițând un text în care descrie o imagine a turismului românesc.

„Bună ziua! Numele meu este… mmm… Dora. Dora Minodora. Aceasta este singura minciună pe care o veți citi în acest text. Sunt menajeră în Mamaia și trăiesc destul de bine. Da, curăț cabine de duș, wc-uri, spăl prosoape, lenjerii, le calc, frec podele, șterg praful. Acesta este jobul meu după ora 18.00. Până în ora 17, muncesc în alt domeniu. (...) Conduc o mașină pe care nu și-o permit 95% din cei după care curăț eu. E a mea, nu e a firmei de leasing. La mine acasă nu fac curat, am angajat o femeie de care îmi pasă, face ea, câștigă și ea ceva”, scrie Dora.

 

x close