Antena 3 CNN Actualitate Inedit Copiii s-au întors de la școală cu un bilet pe care i l-au dat mamei. Femeia a început să citească. În scurt timp, plângea în hohote

Copiii s-au întors de la școală cu un bilet pe care i l-au dat mamei. Femeia a început să citească. În scurt timp, plângea în hohote

Copiii s-au întors de la școală cu un bilet pe care i l-au dat mamei. Femeia a început să citească. În scurt timp, plângea în hohote
14 Noi 2019   •   00:04

Copiii s-au întors de la școală cu un bilet pe care i l-au dat mamei. Femeia a început să citească. În scurt timp, plângea în hohote.

Biletul era de la șoferița autobuzului care îi ducea pe micuți în fiecare zi la școală și care rămăsese impresionată de gestul pe care cei doi copii îl făceau zilnic.

Iată ce a scris femeia despre Annaliese și Jorge.

„Dragă Jorge și Leonor,

Am vrut mult să vă scriu pentru a vă spune cât de frumoși sunt copiii voștri, pe dinăuntru și pe dinafară! Iar asta poate veni doar de acasă, prin răbdarea și ghidarea voastră, exemplele pe care le dați.

Am un copil în autobuz pe care-l cheamă Jackson. Ambii voștri copii i-au arătat multă compasiune și sprijin. În fiecare zi copiii voștri întreabă dacă pot sta cu Jackson.

În unele zile el e un pic mai trist când intră în autobuz dar cum îi vede pe copiii voștri, zâmbește. Jackson are dificultăți de deplasare și îi ia puțin mai mult să ajungă la locul lui.

Astăzi, Annaliese s-a uitat în jurul scaunului ei și a zis: ,,Haide, Jackson, poți să o faci!”, iar când am ajuns la școală Jorge i-a luat ghiozdanul băiatului și i l-a cărat el!

Știu că știi cât de minunați sunt copiii tăi, dar eu am vrut să îți spun că asta văd și ceilalți!

Cindy Clausen, autobuzul 50”.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close