Copila a venit extrem de încântată de la școală și i-a arătat mamei sale ce desen făcuse. Femeia nu știa cum să reacționeze, dar în final a spus: „E grozav. Lasă-l să-l vadă și tati”

14 Ian 2020   •   11:58
Copila a venit extrem de încântată de la școală și i-a arătat mamei sale ce desen făcuse. Femeia nu știa cum să reacționeze, dar în final a spus: „E grozav. Lasă-l să-l vadă și tati” Foto: Pixabay.com

Copila venise de la școală extrem de încântată de ce desen a făcut și i l-a arătat mamei sale. Când l-a văzut, femeia nu știa cum să reacționeze.

Megan a decis să deseneze o rachetă pentru mama ei, în timp ce se afla la școală. Doar că opera sa de artă nu a ieșit chiar tocmai ce trebuia.

Când și-a prezentat opera de artă, mama a rămas preț de câteva momente fără cuvinte. Când a văzut cât de încântată e de micuța de desenul ei nu a vrut să o supere, așa că i-a spus doar: „Megan este foarte pasionată de spațiu și stele. Într-o după-amiază și-a luat creioanele și hârtia și ăsta a fost rezultatul. Când am luat-o de la școală era atât de mândră de desen. 

Când l-am văzut, am rămas blocată la început. Apoi i-am spus încercând să nu râd. Este o rachetă uriașă, așteaptă să i-l arăt și lui tati”, a povestit Kirsty din Willington, County Durham.

„Am decis să păstrăm fotografia pentru atunci când Megan va fi un pic mai mare ca să i-o arătăm”, a mai spus mămica.

În desen, racheta seamănă mai mult cu un penis. Foto aici. 

Parteneri
x close