x close

Copila de 14 ani din județul Botoșani a ajuns acasă târziu și a fost luată la întrebări de mama sa. Când a aflat ce făcuse fata, femeia a luat foc. „E o rușine pentru familie!” Adevărul însă era altul

10 Iul 2019   •   11:05
Copila de 14 ani din județul Botoșani a ajuns acasă târziu și a fost luată la întrebări de mama sa. Când a aflat ce făcuse fata, femeia a luat foc. „E o rușine pentru familie!” Adevărul însă era altul Foto: Pixabay.com

Copila de 14 ani din județul Botoșani a ajuns acasă târziu și a fost luată la întrebări de mama sa. Când a aflat ce făcuse fata, femeia a luat imediat foc. „E o rușine pentru familie!” 

În spate se află însă o adevărată dramă. Pe 30 iunie, în comuna Blândeşti,  adolescenta a mers în faţa şcolii din sat unde copiii s-au obişnuit să se întâlnească inclusiv în vacanţă, acolo fiind montate şi două băncuţe. Era ora 21:00 şi se însera, iar fata a mers la un magazin aflat la vreo 20 de metri de şcoală, de unde şi-a cumpărat două pungi de seminţe şi un suc. Pe terasa magazinului se aflau însă mai mulţi tineri, care veniseră cu trei maşini, şi care se cinsteau cu bere. Când fata a trecut pe lângă ei, unul dintre tinerii din grup i-ar fi spus ceva, însă ea a plecat la ceilalţi copii.

Ulterior, magazinul s-a închis, iar tinerii şi-au mutat cheful în drum. Cum-necum, câteva minute mai târziu fata ar fi fost luată de tineri şi dusă pe un imaş, unde ar fi întreţinut raporturi sexuale. „Se spune că ar fi fost vreo 14 sau 20 de băieţi, care se invitau reciproc, apelându-se pe telefoanele mobile”, susține cel care a relatat povestea pentru Monitorul de Botoșani.

Când fata s-a întors acasă pe la miezul nopţii, a fost luată la întrebări. A povestit în scurt timp totul. Cei din familie au certat-o, iar într-un astfel de moment, fata a încercat să-și taie venele cu un ciob. Întreaga întâmplare a fost relatată poliţistului din sat, care a luat-o pe fată de acasă chiar a doua zi, pe 1 iulie şi a adus-o la spital, minora fiind internată pe Secţia de psihiatrie infantilă, după care lucrurile s-au oprit aici. Nu a fost sesizată nici Protecţia Copilului, nici Medicina Legală pentru o eventuală examinare a fetei, nimic. Ba mai mult, nici tinerii care au fost la acel magazin în seara de 30 iunie nu au fost audiaţi pentru a se stabili ce s-a întâmplat. „Mă aşteptam să urmeze o anchetă, dar cazul a fost ţinut sub tăcere”, a povestit botoşăneanul care a denunţat totul.

Citeşte mai multe despre:

abuz sexual
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati