Antena 3 CNN Actualitate Inedit Copila dormea lângă mama ei, într-o stație de tren, când a fost luată și violată. A avut parte de un sfârșit înfiorător. O cameră de supraveghere a surprins momentul răpirii (VIDEO)

Copila dormea lângă mama ei, într-o stație de tren, când a fost luată și violată. A avut parte de un sfârșit înfiorător. O cameră de supraveghere a surprins momentul răpirii (VIDEO)

Copila dormea lângă mama ei, într-o stație de tren, când a fost luată și violată. A avut parte de un sfârșit înfiorător. O cameră de supraveghere a surprins momentul răpirii (VIDEO)
01 Aug 2019   •   18:12

Copila de trei ani a fost răpită dintr-o stație de tren, de doi bărbați. Aceștia au violat-o în grup, după care fetița a avut parte de un sfârșit înfiorător.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care micua este luată de lângă mama ei în timp ce dormeau.

După ce s-a trezit și a descoperit că fata nu mai este, femeia a început să o caute înnebunită, după care a sunat la poliție. 

Femeia din India le-a spus că și-a părăsit soțul și călătorea sprea Jamshedpur din districtul Purulia, West Bengal, cu noul său partener. 

Oamenii legii au găsit trupul copilei fără cap, în apropiere de stația de poliție Telco în Jamshedpur. Capul ei nu a fost încă găsit.

Trei bărbați au fost arestați în legătură cu acest caz șocant. Unul dintre ucigași, Rinku Sahu, fusese eliberat recent după ce și-a ispășit pedeapsa pentru că a răpit și încercat să ucidă un copil, în 2015.

Acesta le-a povestit că împreună cu prietenul său au violat-o în grup pe fetiță toată ziua și că au strâns-o de gât pentru că nu se mai oprea din plâns, scrie Daily Mail.

Cel de-al treilea bărbat arestat este iubitul femeii, despre care se crede că se ocupă cu traficul de copii.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close