Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cornel Galeș și-a prevestit moartea! Era lângă mormântul Ilenei Ciuculete când i-a spus nașei sale ceva cutremurător. „Florile se usucă pentru că eu aici...”

Cornel Galeș și-a prevestit moartea! Era lângă mormântul Ilenei Ciuculete când i-a spus nașei sale ceva cutremurător. „Florile se usucă pentru că eu aici...”

Cornel Galeș și-a prevestit moartea! Era lângă mormântul Ilenei Ciuculete când i-a spus nașei sale ceva cutremurător. „Florile se usucă pentru că eu aici...”
03 Dec 2019   •   11:42

Cornel Galeș și-a prevestit moartea. Nașa acestuia, Doina Belu a povestit că soțul Ilenei Ciuculete s-a pregătit din timp pentru trecerea în neființă, neștiind că totul se va întâmpla atât de repede.

Cornel Galeș a suferit foarte mult după ce Ileana Ciuculete s-a stins din viață fulgerător în urma unei boli grave de care suferea. Pentru ca iubit-o foarte mult, acesta a decis că trebuie să îi fie alături și după moarte. La ceva timp după ce a condus-o la groapă, Cornel Galeș a cumpărat un loc de veci chiar lângă cel al Ilenei.

Ca o premoniție, Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș a mărturisit că după ce și-a cumpărat locul de veci, bărbatul a plantat mai mulți copaci, a pus flori, însă toate s-au uscat și nimic nu s-a prins. Atunci, acesta i-a făcut o dezvăluire șocantă nașei sale: ”El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori și s-au uscat. Și a mi-a zis că: <Agenția Vip, de la Antena Stars.

 

×
Subiecte în articol: cornel gales
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close