Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cornel spune despre el că este nepotul lui Ștefan cel Mare. Recent, suceveanul a fost oprit de polițiști, care, inițial, au crezut că nu văd bine: „Subtil, de fapt ei mă felicită”

Cornel spune despre el că este nepotul lui Ștefan cel Mare. Recent, suceveanul a fost oprit de polițiști, care, inițial, au crezut că nu văd bine: „Subtil, de fapt ei mă felicită”

Cornel spune despre el că este nepotul lui Ștefan cel Mare. Recent, suceveanul a fost oprit de polițiști, care, inițial, au crezut că nu văd bine: „Subtil, de fapt ei mă felicită”
Sursa foto: Foto: Facebook
31 Oct 2019   •   22:09

Cornel Cernoschi este din Suceava și susţine că este nepotul domnitorului Ştefan cel Mare. A mers până acolo încât refuză să se supună legilor statului român.

Recent, bărbatul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, însă oamenii legii au făcut o descoperire neașteptată. Moldoveanul, care locuieşte în comuna Dorneşti, din judeţul Suceava, nu are nici asigurare la maşină, şi nici ITP.

Având bază legală pentru sancţionare, oamenii legii i-au ridicat plăcuţele de înmatriculare ale maşinii. Cornel nu s-a lăsat descurajat. ci, dimpotrivă, şi-a făcut altele, pe care şi-a inscripţionat  numele şi prenumele, precum şi un număr de telefon. Fără să-şi pună problema că încalcă legea, şoferul a pornit la drum şi a fost oprit, din nou, în trafic, de această dată prin comuna Frătăuţii Noi. Poliţiştii i-au confiscat noile plăcuţe şi i-au făcut dosar penal.

„Poliţiştii pot să facă orice, dacă n-ar fi oameni ca mine, ar da poliţia faliment. La fel şi procurorii, judecătorii. Indirect, ei mă felicită, subtil, aşa, că le creez locuri de muncă, au normă de hrană, serviciu călduţ, maşină”, a declarat șoferul, potrivit Adevărul.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close