Antena 3 CNN Actualitate Inedit Credea că singurul mod în care poate scăpa de probleme este să-și ia viața. Ce a descoperit după ce a încercat să se înece. Toată lumea trebuie să afle asta

Credea că singurul mod în care poate scăpa de probleme este să-și ia viața. Ce a descoperit după ce a încercat să se înece. Toată lumea trebuie să afle asta

Credea că singurul mod în care poate scăpa de probleme este să-și ia viața. Ce a descoperit după ce a încercat să se înece. Toată lumea trebuie să afle asta
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Sep 2017   •   12:13

Un pensionar de 71 de ani din Scoția a fost salvat în ultima clipă. Omul a încercat să-și ia viața, credea că nu mai are pentru ce să trăiască. Însă ce au făcut apropiații lui pentru el l-a făcut să-și dea seama că se înșelase. 

Bill Anderson a postat un mesaj impresionant pe Facebook, înainte de a încerca să comită gestul care i-ar fi curmat viața. „Vreau să îmi iau rămas-bun, înainte de a mă scufunda sub apele întunecoase. Sper să ajung într-un loc mai bun”.

Bill s-a aruncat în apele Canalului Caledonian sâmbătă dimineață. Când a simțit cum apa rece îl „înghite” cu o forță copleșitoare, bătrânul care nu știe să înoate a început să țipe. Acela a fost momentul în care un prieten, care văzuse mesajul postat pe rețeaua de socializare, a sărit în apă și l-a scos de acolo. 

După teribila experiență, Bill a postat un nou mesaj pe Facebook. Un mesaj de mulțumire pentru cei care nu au fost indiferenți și i-au salvat viața. „Eu am avut noroc. Noroc pe care însă alții, înaintea mea, nu l-au avut. 

Bill beneficiază acum de ajutor medical, dar și de cel al familiei sale. „Am trecut prin momente grele și problemele m-au copleșit. Am decis să vorbesc despre ele pentru că vreau ca toată lumea să știe că există mereu speranță. Întotdeauna va exista cineva care este pregătit să ajute. Nimeni nu trebuie să se simtă singur și fără speranță. (...) Vă rog, dacă treceți prin momente grele, nu vă pierdeți speranța și căutați ajutor!”

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close