x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Credea că soţul are o amantă. I-a spus că-l părăsește, dar nu a plecat imediat și a stat ascunsă. Ce l-a auzit vorbind a distrus-o

de M.Z.   •   20 Noi 2017   •   21:54
Credea că soţul are o amantă. I-a spus că-l părăsește, dar nu a plecat imediat și a stat ascunsă. Ce l-a auzit vorbind a distrus-o 418
Foto: pixabay.com

La 29 de ani, Kelly bănuia de mai mult timp că soţul o înşală. Bărbatul devenise tot mai distant, fapt ce a alimentat suspiciunea femeii. Kelly n-a mai suportat situaţia şi i-a scris o scrisoare soţului ei, în care i-a spus că-l părăseşte. A lăsat hârtia pe masă şi s-a ascuns sub pat, pentru a surprinde reacţia omului. 

Acesta a intrat în casă, a citat epistola, apoi a dat un telefon. "Iubito, e gata, a plecat. Nici n-a fost nevoie să-i spun eu. Vin la tine, să sărbătorim momentul", l-a auzit femeia, de sub pat, pe soţul ei vorbind la telefon, potrivit realitatea.net.

Cele mai triste bănuieli ale lui Kelly se confirmaseră. Ea a ieşit plângând de sub pat și a găsit o scrisoare pe birou. "Chiar crezi că ţi-aş face una ca asta? Cum poţi crede că te înşel? Data viitoare când te ascunzi sub pat, să-ţi tragi picioarele până la capăt", scrisese bărbatul. După farsa făcută, cei doi soţi din Anglia s-au împăcat.
 

sati