Antena 3 Actualitate Inedit O româncă vrea să poarte tricolorul într-o cursă arctică exclusivistă

O româncă vrea să poarte tricolorul într-o cursă arctică exclusivistă

de S.T.    |    01 Dec 2015   •   08:57

O româncă poartă tricolorul cu ea peste tot pe unde merge. Cristina Bucureştean a cutreierat toţi munţii României, iar pe cele mai înalte culmi din Retezat s-a fotografiat cu steagul naţional.

Acum are şansa să poarte tricolorul în tundra arctică. Românca e pe locul întâi pe un site internaţional de fotografie, iar dacă va câştiga va pleca într-o excursie exclusivistă în Norvegia, cu sănii trase de câini. 

De profesie economistă, Cristina e fascinată de natură. Când a văzut pe internet un concurs internaţional de fotografie care trimite pe câştigătorii într-o cursă arctică exclusivistă a decis să se înscrie. Iar poza ei cu o vulpe pe care o hrăneşte în Retezat are acum cele mai multe voturi. Cristina crede că animalul care a şi salvat-o odată pe munte, e talismanul ei norocos.

Traseul actic presupune 300 de km prin sălbăticie, din Norvegia până în Suedia, cu sănii trase de câini. 800 de oameni s-au înscris în competiţia fotografică.

Participanţii vor fi desemnaţi pe 10 decembrie, când se încheie sesiunea de voturi.

Cursa va avea loc în aprilie, anul viitor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close