Antena 3 CNN Actualitate Inedit Culmea iniţiativei: Cercetaţi penal pentru că şi-au reparat singuri strada din faţa caselor

Culmea iniţiativei: Cercetaţi penal pentru că şi-au reparat singuri strada din faţa caselor

Culmea iniţiativei: Cercetaţi penal pentru că şi-au reparat singuri strada din faţa caselor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mar 2017   •   19:35

Doi tineri din localitatea doljeană Preajba s-au ales cu dosar penal după ce şi-au reparat singuri strada din faţa casei, întărind-o cu bucăţi de cărămidă uzată. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă închisoare, de la 6 luni la 3 ani, sau amendă, scrie Adevărul.

Unul din tineri susţine că în momentul în care s-a apucat de lucrare nu s-a gândit niciun moment c-o să ajungă să aibă probleme cu legea. „Am adus cărămidă spartă şi am pus-o pe stradă, însă nu crezut c-o să ajung să mi se întocmească dosar penal. Pentru o faptă bună pot să ajung în spatele gratiilor, iar logic gândind nu este normal. Până la urmă nu consider că am încălcat legea. Dacă ştiam că o să am probleme, lăsam lucrurile aşa cum erau şi îmi vedeam de treaba mea. Am aflat că pedeapsa pentru o astfel de faptă este între 6 luni şi 3 ani sau amendă. Am rămas fără cuvinte şi nu înţeleg cum funcţionează legea în România“, a relatat tânărul.

Oamenii legii au întocmit dosar penal şi pentru Primăria Malu Mare, de care aparţine localitatea Preajba. Poliţiştii susţin că au efectuat lucrări la drumurile publice fără a avea autorizaţie.

 

 

×
Subiecte în articol: inchisoare
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close