Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum a aflat o femeie cine este amanta soțului ei. „Acum, de câte ori mă întâlnesc cu unul dintre ei, întreb: unde arde?”

Cum a aflat o femeie cine este amanta soțului ei. „Acum, de câte ori mă întâlnesc cu unul dintre ei, întreb: unde arde?”

Cum a aflat o femeie cine este amanta soțului ei. „Acum, de câte ori mă întâlnesc cu unul dintre ei, întreb: unde arde?”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Apr 2018   •   19:10

O tânără a reușit să afle că soțul ei avea o aventură, dar și cine este amanta lui, folosind o metodă foarte simplă.

„Când eram căsătorită, am avut senzația că soțul meu mă înșela. Am găsit un pachet de prezervative în mașina sa. Cutia era deja desfăcută, așa că am făcut câte o gaură în ambalajul fiecăruia, apoi le-am pus pe toate în suc de ardei iute pentru o oră. Le-am dus, apoi, înapoi în mașină, exact cum le-am găsit, înainte ca soțul meu să se trezească. Mi-a spus, apoi, că trebuie să meargă să își ajute mama la niște treburi în jurul casei. A plecat. Trei ore mai târziu m-a sunat cea mai bună prietenă a mea să-mi spună că a întreținut relații intime cu iubitul ei și că acum are arsuri.

Când soțul meu s-a întors acasă, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își pună o pungă cu gheață între picioare, spunând că s-a ars cu ceva. Nu mai este nevoie să spun că, după acest moment, el și-a pierdut soția, iar ea și-a pierdut prietena. Niciunul dintre ei nu știe ce am făcut. Acum, de câte ori mă întâlnesc cu unul dintre ei, îl întreb: unde arde?”, a postat femeia pe Facebook, potrivit rebrn.com.

×
Subiecte în articol: sotie sot metoda
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close