Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum a ajuns Florin Piersic să aibă una dintre cele mai exotice mașini din România

Cum a ajuns Florin Piersic să aibă una dintre cele mai exotice mașini din România

Florin Piersic a fost proprietarul al unui Ford Capri Consul 315, într-o perioadă în care mașinile de acest gen erau extrem de rare în România. Alături de mașină, Florin Piersic a fost subiectul chiar unui articol de ziar, apărut în ”Flacăra”.

Cum a ajuns Florin Piersic să aibă una dintre cele mai exotice mașini din România
Sursa foto: Foto: Flacăra
30 Ian 2020   •   17:07

Florin Piersic a povestit, la emisiunea „Sinteza Zilei”, la care a fost invitat cu ocazia împlinirii vârstei de 84 de ani, cum a primit maşina de la o admiratoare din Viena. „Mergeam cu maşina, eram cu Ionela Prodan şi cu Maria Velicu - veneam de la Câmpulung şi am plecat spre Cluj cu maşina, un Ford Capri Consul 315. O maşină extraordinară. Am primit-o cadou de la Viena, de la o admiratoare de-a mea. O doamnă, Kadletz o chema. Cu memoria stau bine. Doamna m-a dus acasă la ea: „Hai să dormi la noi“. Zic: „Nu doamnă, că mă duc la hotel“. „Ai fost extraordinar în Oameni şi şoareci, vreau să dormi aici, la noi. Trebuie să vii la noi“, povesteşte actorul. A decis să rămână peste noapte, însă a avut parte de peripeţii după ce a constatat că femeia avea câini în casă, iar el avea nevoie la toaletă: „Fir-aţi ai dracu de căţei. Ce să fac? M-am uitat în jur să găsesc o cană, ceva. Şi deodată mi-a căzut fisa: am mers la geam, că nu puteam să fac pipi pe covor, că nu eram căţeii ăia. Am deschis geamul şi erau ghivece de flori... M-am pişat în ghivece. Păi da, mă. Luam ghivecele pe rând şi haţ! Haţ! Şi încă un ghiveci şi aşa mai departe“.

„Eu n-aveam carnet de şofer, n-aveam nimic. Mi-a dat maşina şi am plecat cu ea. Cum vedeam o altă maşină că vine, trăgeam pe dreapta. Iar mergeam, iar trăgeam pe dreapta. Şi aşa am ajuns în două zile la Bucureşti”, a povestit Florin Piersic.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close