Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum a dat lovitura un producător de zmeură. Oferta: „Culegi cât poţi, mănânci cât vrei pe plantație”

Cum a dat lovitura un producător de zmeură. Oferta: „Culegi cât poţi, mănânci cât vrei pe plantație”

Cum a dat lovitura un producător de zmeură. Oferta: „Culegi cât poţi, mănânci cât vrei pe plantație”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
01 Iul 2017   •   23:42

De şapte ani cultivă zmeură în spatele casei însă niciodată nu i-a mers aşa de bine ca anul acesta. Lui Dănuţ Panait, un fermier din localitatea buzoiană Poşta Câlnău, i-a venit ideea să invite prietenii de pe Facebook să-şi culeagă singuri fructele pe care apoi le cumpără la preţ mai mic decât în piaţă. Oferă şi un bonus: zmeura mâncată în timpul culesului este din partea casei, scrie adevarul.ro. 

Cultura de zmeură a familiei Panait atrage la fiecare sfârşit de săptămână mulţi turişti dornici să experimenteze munca unui culegător. Familii întregi cu copii cu tot din toată ţara dau năvală printre butaşii de zmeură. Fructele foarte coapte nu mai ajung în găleată, ci direct în gura pofticioşilor.  

”Ideea de a invita familii cu copii a pornit de la o necesitate. Şi anume aceea de a valorifica fructele foarte coapte care nu pot rezista transportului la piaţă. Fructele cele mai coapte, care sunt mai închise la culoare, moi şi dulci, trebuie mâncate pe loc şi aşa se face prima selecţie a zmeurei”, a spus Dănuţ Panait.

 

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close